AdobeStock_148005441

About

Conceptueel sterk

Lijkt de productieflow binnen jouw firma je te langzaam? Wordt je bedrijf geconfronteerd met hindernissen die de output afremmen?


Dankzij de conceptueel sterke ingenieurs slaagt Revimaxx er gegarandeerd in het antwoord op maat te ontwerpen. Hoe gigantisch complex ook, jij stelt het doel, Revimaxx bedenkt en realiseert de middelen om zo jouw output te verhogen!

De toekomst is aan wie stappen onderneemt. De wil en de ambitie van Revimaxx bestaat er in om een revolutie in XXL-machinebouw te realiseren.

Aangevuurd door zaakvoerder

Johan Van Meenen (midden), verantwoordelijke

voor engineering Roeland De Vriese (links) en werkplaatsverantwoordelijke Toon De Rocker (rechts) stelt het team van Revimaxx op dagelijkse basis alles in het werk om dit doel te realiseren.

Maximale afmetingen

Met een maximale belasting van het Revimaxx-atelier van 10 ton per vierkante meter kan je gerust op ons bouwen. Geen machine is te groot, geen klus te zwaar. De mogelijkheden voor maatwerk zijn maatloos, de afmetingen ongelimiteerd en de afwerking binnen de nauwste toleranties.De bewerkingen die we hiervoor aanwenden, zijn draaien en frezen, kotteren, zagen, lassen, stralen en spuiten.

AdobeStock_83846147

Approach

Van de eerste aanzet tot een zorgeloze productie

Wij weten waartoe we in staat zijn, maar weet jij het ook? Bij Revimaxx houden we van uitdagingen. Geen project is te gek, geen machine te groot, geen onderdeel te complex! You name it, we’ll make it!Met onze jarenlange expertise als broodnodige bagage bieden we begeleiding langsheen ieder facet van machinebouw, van de eerste Aanzet tot Zorgeloos produceren.

Six small steps towards huge success
I

Laten we praten. Wat zijn je objectieven en targets? Maar ook: wat zijn de hordes die deze ambitie verhinderen? We kunnen vast en zeker ondersteuning bieden.

V

Geïnitieerd door onze jarenlange expertise in machinebouw, maar in nauw overleg, gaan we op zoek naar hét antwoord bij uitstek op jouw vraagstuk.

E

Conform je wensen én de Europese Machinerichtlijn komen we met een eerste machineconcept voor de dag.

P

Na akkoord verzorgen wij de volledige totstandkoming van jouw machine op maat.

I

Eens de machine er is, zorgt Revimaxx dat deze er ook stààt, naadloos geïntegreerd binnen je productie.

T

Na oplevering verstrekken we de nodige opleiding aan operatoren, teneinde je autonomie in productie te kunnen vrijwaren.