IMG_4956

De kracht van engineering

Engineering

We staan conceptueel enorm sterk. Ongeacht of een idee eerder abstract of toch meer afgelijnd is, aan de hand van een brainstormsessie waar de noden en wensen worden aangekaart, weet onze ingenieursafdeling jouw ambitie gegarandeerd te vertalen naar een gesmaakte oplossing.

We zijn veel meer dan een ingenieursbureau. We ontfermen ons immers over het hele traject, van engineering tot implementatie.

De weg richting een bepaalde oplossing is meestal opgebouwd uit een aantal fases:

Een uitvoerige conceptuele fase

Een uitvoerige conceptuele fase, waarbij er diverse overlegmomenten zijn om te garanderen dat het concept de verwachtingen volledig weet te reflecteren.

Een 3D-ontwerpfase

Een 3D-ontwerpfase, waarbij we het machineconcept meer tastbaar maken met behulp van AutoDesk Inventor. Hierbij weten we de machine niet enkel te visualiseren, maar bekijkt onze engineeringafdeling meteen ook of verdere optimalisatie van het ontwerp mogelijk is.

Hierbij wordt de actuele situatie van een bestaande machine volledig in rekening genomen, waardoor de uiteindelijke oplossing naadloos en op maat in de bestaande machine zal kunnen worden ingebouwd.

Een detailleerfase

Een detailleerfase, waarbij het 3D-ontwerp nauwgezet wordt omgezet in 2D-detailplannen, waar ieder onderdeel en iedere subassembly van de integrale installatie uitvoerig gedetailleerd staat.

Het opstellen van een technisch constructiedossier

Bij Revimaxx verkrijg je géén off-the-shelf machine, maar een oplossing op maat. We houden er dan ook aan vast om onze klanten een technisch constructiedossier te bezorgen, waar alle componenten in beschreven staan. We zien dus af van een vendor lock-in, maar verkiezen om je met dit dossier en de kennis die er uit voortvloeit onafhankelijkheid te kunnen bieden.

Concrete vragen over

Engineering?

Blijf niet langer zitten met je vragen of bedenkingen. We beantwoorden deze met veel plezier, kennis en kunde!

NLMK
1024px-LanXess-Logo
Unilin
ArcelorMittal
1280px-Dow_Chemical_Company_logo
Knauf
Hydro
ALVANCE-profile-logo
agfa-transparant (1)
Aperam_Logo