REVIMAXX - BROODZAK2

Revimaxx zorgt voor brood op de plank!

'Zijn chips louter een snack? Is een bus enkel een vervoersmiddel? Is tappen een werkwoord dat alleen voor pintjes geldt?' Het zijn de ... hamvragen waarmee Revimaxx zich een tijdje terug richtte tot mogelijke nieuwkomers. Dat deed het voor eens niet via een interimkantoor of online advertentie, maar ... via een broodzak.

De beweegredenen voor de opmerkelijke actie waren volgens de enthousiaste Johan Van Meenen, de zaakvoerder van Revimaxx, eenvoudig. "Revimaxx is in volle groei, en hiervoor zijn we op zoek naar mensen die thuis zijn in verspaning. Gezien we op zoek zijn naar mensen uit de omgeving van Zele, en we wel kunnen aannemen dat iedereen geregeld op zoek gaat naar brood voor op de plank, besloten we de handen in elkaar te slaan met een plaatselijke bakker."

De broodzak wist niet enkel de aandacht te trekken door de typische opvallende rood-zwarte Revimaxx-huisstijl, maar ook door de manier waarop de koper van het brood werd aangesproken. 'Zijn chips louter een snack? Is een bus enkel een vervoersmiddel? Is tappen een werkwoord dat alleen voor pintjes geldt?'

Wie wist dat het antwoord 3 keer negatief was, en dat de alternatieve betekenis moest worden gevonden in de wereld van draaien en frezen, werd uitgenodigd om z'n honger naar meer te stillen bij de machinebouwer. Ben ook jij echter nog op zoek naar een broodwinning in de wereld van XXL-machinebouw?